Askeleet Jumalan luokse

Jumala haluaa olla yhteydessä sinuun
1

Jumala on olemassa, hän on todellinen ja rakastaa sinua äärettömän paljon

Jumala on todellinen – Hän haluaa olla yhteydessä sinuun jokapäiväisessä elämässä. Hän rakastaa jokaista luomaansa ihmistä eikä halua olla erossa kenestäkään.

2

Olemme jokainen tehneet syntiä ja se pitää meidät erossa Jumalasta

Jokainen meistä on tehnyt vääriä asioita elämässä, ja sitä kutsutaan synniksi. Synti rikkoo meidän yhteytemme rakastavaan Jumalaan ja siksi olemme erossa Jumalasta.

3

Jeesus tuli sovittamaan syntimme, että voisimme olla yhteydessä Häneen

Jumala lähetti ainoan poikansa Jeesuksen kuolemaan syntiemme vuoksi ja sovittamaan ne, että me voisimme saada synnit anteeksi ja päästä takaisin Jumalan yhteyteen.

4

Meidän tulee vastaanottaa Jeesuksen sovitustyö elämäämme

Voidaksemme saada syntimme anteeksi meidän tulee vastaanottaa Jeesus elämämme hallitsijaksi ja ottaa vastaan Hänen tarjoamansa sovitus.

Roni Lempiäinen – ”Jeesus käänsi asiani ylösalaisin”

Roni Lempiäinen, 29, tuli uskoon seitsemän vuotta sitten. – Minulla oli tavallinen, rakastava perhe, jota varjosti se, että isälläni oli alkoholiongelma. Mutta sanoisin, että minulla oli ihan hyvä lapsuus. – Kun vanhempani erosivat, minulta katosi terve vanhempien kunnioitus. En enää välittänyt kotiintuloajoista tai muistakaan perusasioista. Rupesin liikkumaan väärissä porukoissa.

Lue lisää

Kari ”KK” Korhonen – ”On oltava jotain!”

Tämä päivä, jota saan elää, on minulle lahja. Yli 80 vanhaa kaveriani on tapettu, kuollut aineisiin tai tehnyt itsemurhan, sanoo Kari ”KK” Korhonen pysäyttävästi. – Synnyin ihan tavalliseen perheeseen, muistelee KK – entinen rikollinen, nykyinen helluntaiseurakunta Metrokappelin johtava pastori, elämänsä lähtökohtia.

Lue lisää

Teemu – ”Pelkäsin kuuloni menetystä”

Mäntsäläläisen Teemu Laakson lapsuudenkodissa kukaan ei ollut uskossa eikä perhe ollut muutenkaan uskonnollinen. – Jeesus ei muuttanut elämääni ”hiljaa hiivittämällä” vaan kunnolla vajaa kolme vuotta sitten. – Vuosi ennen uskoontuloani tutustuin Yhdysvalloissa uskovaan ihmiseen ja tulimme hyviksi ystäviksi.

Lue lisää
Loading

Ääniraamattu – kuuntele

Etsitkö uutta kotiasi?

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.