OSTOSKORI
 
Netmission kauppa

Kuva ja Sana

Kirjat

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Aika avata silmät - Marja Rantanen - Kuva ja Sana

 

Aika avata silmät - Marja Rantanen - Kuva ja Sana | lisätiedot
Venäjällä kaikki ei ole sitä, miltä se näyttää. ”Demokratia venäläiseen tapaan” on kulissi yksinvallalle, jossa presidentti, seuraavaksi ehkä pääministeri Putin hallitsee käyttäen neuvostovallan aikaisia menetelmiä.

Oppositio on vaimennettu, tuhottu. Toisinajattelijat ovat valtion vihollisia. FSB päättää heidän kuolintapansa. Kansalaisjärjestöt, ”lännen viides kolonna”, pyritään kitkemään pois myrkyttämästä venäläisiä mieliä.

 

22.00 €


Anna armolle mahdollisuus - Joseph Prince - Kuva ja Sana

 

Anna armolle mahdollisuus - Joseph Prince - Kuva ja Sana | lisätiedot
Löydä salaisuus, jonka avulla hallitset jokaista vastoinkäymistä, puutetta ja tuhoavaa tapaa, joka estää sinua kokemasta menestystä, eheyttä ja voittoa, josta sinut on ennalta määrätty nauttimaan. Opi, että kyse ei ole siitä, mitä sinun täytyy tehdä, vaan siitä, mitä on jo tehty. Kyse ei ole siitä, että sinun pitäisi suorittaa jotakin, vaan siitä, mikä on jo valmistettu sinua varten. Kyse ei ole siitä, että sinä käyttäisit tahdonvoimaasi muuttuaksesi, vaan Hänen voimastaan muuttaa sinua.
Lopeta jo tänään hallitsemasta sairautta, taloudellista puutetta, rikkoutuneita ihmissuhteita ja tuhoavaa käyttäytymistä!

 

23.00 €


Antakaa minun elää! - Bernard Nathanson - Kuva ja Sana

 

Antakaa minun elää! - Bernard Nathanson - Kuva ja Sana | lisätiedot
Aborttilääkärin matka kuolemasta elämään

Käynnissä on ihmiskunnan historian merkittävin muutosprosessi. Ihminen ja luonto samanarvoistetaan. Elämmekö juutalaiskristillisen maailmankäsityksen iltahämärässä?
Biotekniikka mahdollistanee ihmisen kloonauksen ja sukusolujen perimän muuttamisen. Lainsäädäntö muotoillaan jatkuvasti biotekniikan käyttömahdollisuuksien mukaiseksi. Ihmisalkioiden ja sikiöiden tutkimus- ja hyötykäyttö on alkanut maailmanlaajuisesti. Eettiset kysymykset ovat siis polttavan ajankohtaisia.

 

21.00 €


Antikristus - Mark Hitchcock - Kkjmk

 

Antikristus - Mark Hitchcock - Kkjmk | lisätiedot
"Jossakin nuorukainen on varttumassa mieheksi.
Hän on poikkeuksellisen älykäs, syvällinen, paljon tietävä.
Hänen edustavan ulkokuorensa taakse kätkeytyy helvetistä sytytetty raivo – uho Jumalan edustajia kohtaan.
Hän vihaa Jumalaa, Kristusta, juutalaisia, kristittyjä.
Hän kehittelee suunnitelmaa valloittaa maailma – saatanalle.
Voiko tällainen nuorukainen todella elää?
Hitler oli nuorukainen. Stalin ja Mao myös. Niin myös Antikristus. "
– GARY FRAZIER

KUKAAN EI TIEDÄ, ELÄÄKÖ ANTIKRISTUS. mutta...

Ajattele seuraavaa: Asiansa tietävät tutkijat ovat sitä mieltä, että ellei Jeesus palaa takaisin maan päälle 40 vuoden sisällä, elämä maapallolla räjähtää loppukriisissä. Olettaen, että aika-arvio on oikea, Antikristus on jo syntynyt. Raamattu ei ilmaise, minkä ikäisenä Antikristus alkaa toteuttaa Ilmestyskirjan ennustuksia. Hän voi hyvinkin seurata tämän päivän tapahtumia nuorena aikuisena – tai toteuttaa jo poliittista valtiomieskarriääriä. Viimeiselle sukupolvelle valmius ylösottoon ja yleensä lopun tapahtumiin on ykköstärkeä asia. Tärkeätä on myös tietää ja tunnistaa Antikristuksen esiintymiseen johtava kehitys.

 

21.00 €


Armolahjoista armon tasolta - Risto Santala - Kuva ja Sana

 

Armolahjoista armon tasolta - Risto Santala - Kuva ja Sana | lisätiedot
3. uudistettu painos.

”Loo raittii, ein reajaa”, ”se että en ole nähnyt, ei ole mikään todiste”, heprealainen sananlasku.

Rovasti RISTO SANTALA on seurannut karismaattista liikettä sen alusta pitäen kotimaassa ja lähetyskentillä. Hän on siis eräänlainen ”silminnäkijätodistaja”. Tässä karismakirjassaan Santala kertoo mm. prof. Tiililän arvion karismaattisen liikkeen alkumetreiltä, karismoista herännäisyydessä, Hengen uudistusliikkeestä ekumeenisena ilmiönä, Ammanin herätyksestä, tunnetun luterilaisen karismaatikon Lars Christensonin heprealaisesta morsiushymnistä ja Pyhän Hengen ilmentymistä Vanhassa ja Uudessa testamentissa. Santala päivittää tutkimuksensa myös karismaattisen liikkeen nykytilanteeseen.

 

16.00 €


Avioliitto evankeliumin valossa - Veikko Lähde - Kuva ja Sana

 

Avioliitto evankeliumin valossa - Veikko Lähde - Kuva ja Sana | lisätiedot
Tämä kirjanen ei ole tarkoitettu kenellekään yllytykseksi ottamaan avioeroa. Ei siinäkään tapauksessa, vaikka pätevät syyt siihen oikeuttaisivat. Avioero on aina onnettomuus. Siitä kärsivät molemmat osapuolet ja heidän lapsensa. Avain tasapainoiseen elämään on molemminpuolinen anteeksiantamus vaikeissakin tapauksissa.

Tämä pieni kirjanen on kirjoitettu tarkoituksella saattaa oikeutta viattomalle osapuolelle silloin, kun avioliitto on ajautunut karille ja avioero on jo tapahtunut; varsinkin koska se on joillekin tapahtunut heidän uskoon tulonsa jälkeen. Onnettomuuden uhreille annetaan yleensä ensiapua, mutta avioeron uhreille on lisätty ahdistusta ja vaikeuksia väärän ajattelun ja puolinaisen Raamatun tuntemisen ja siihen syventymisen kautta. Näitä syyttömästi kärsiviä haluan lohduttaa ja auttaa. Heitä on syytä rohkaista eikä missään tapauksessa sitoa ja tuomita. Meidän tulisi rakastaa heitäkin niin kuin itseämme ja nähdä itsemme heidän asemassaan.

 

14.00 €


Dinosaurusten arvoitus ja Raamattu - Pekka Reinikainen - Kuva ja Sana

 

Dinosaurusten arvoitus ja Raamattu - Pekka Reinikainen - Kuva ja Sana | lisätiedot
Dinosaurukset, arvoitukselliset eläinjättiläiset, kiehtovat ja askarruttavat. Ne ovat kehitysopillisen maailmankuvan kansanomaistamisen kulmakivi.

Niiden väitetään hallinneen maapalloa "130 miljoonaa" vuotta ja kuolleen sukupuuttoon "65 miljoonaa" vuotta sitten.

 

24.50 €


Ehtoosade - Teijo-Kalevi Lusa - Kuva ja Sana

 

Ehtoosade - Teijo-Kalevi Lusa - Kuva ja Sana | lisätiedot
Sata vuotta Pyhän Hengen työtä. Tuleva herätys profetian valossa.

MILLOIN MYÖHÄISSADE LANKEAA?

Raamattu ennustaa, että ennen seurakunnan ylöstempausta ja ahdistuksen ajan alkamista maapallolta korjataan vielä valtava sielujen sato taivaan aittoihin. Tulossa on karismaattisen liikehdinnän viimeinen aalto ja ihmiskunnan historian suurin herätys! Joidenkin mukaan mitään lopun ajan herätystä ei tulekaan, vaan edessämme on pelkkää eksytystä ja luopumusta. Lue, mitä Raamattu todella opettaa asiasta ja kuule sen vastustamattomat lupaukset viimeisten päivien seurakunnalle. Lue, mitä suuret Jumalan miehet ja naiset Smith Wigglesworthista Kathryn Kuhlmaniin ja Benny Hinniin ovat profetoineet tulevasta herätyksestä.

 

23.00 €


Elihu, vapautettu orja - Risto Santala - Kuva ja Sana

 

Elihu, vapautettu orja - Risto Santala - Kuva ja Sana | lisätiedot
Elihu vapautettu orja kertoo, kuinka entinen orja ja gladiaattori kokee ylösnousemuksen ja helluntain ihmeen. Beetlehemissä syntynyt Elihu on palannut lapsuutensa juurille. Jerusalemissa hän löytää suljettujen ovien takana kokoontuvan opetuslapsipiirin. Hän tutustuu myös aikansa tunnetuimpiin oppineisiin. Pyhä kaupunki kuohuu jännitystä. Elihu kohtaa monia vaaratilanteita. Niistä hän selviää gladiaattorin ammattitaidollaan. Kirjamme antaa lähikuvan Jeesuksen ajan elämästä ja tavoista. Kaiken väkivallan keskellä Elihu löytää myös herkän rakkauden, joka avaa hänen silmänsä ympäristön kauneudelle. Kirjailija on tehnyt elämäntyönsä Pyhässä maassa. Siksi hän höystää kerrontansa isien viisauksilla ja juutalaisella huumorilla.

 

18.50 €


Elossa kertoakseen- Immaculée Ilibagiza - Kuva ja Sana

 

Elossa kertoakseen- Immaculée Ilibagiza - Kuva ja Sana | lisätiedot
Huhtikuun 2. päivänä 1994 Ruandan presidenttiä kuljettanut kone ammuttiin alas. Tapahtuma sytytti ilmiliekkiin vuosikymmeniä kyteneet hutujen ja tutsien väliset vihamielisyydet.

Muutamassa hetkessä Ruanda räjähti. Alle sadassa päivässä lähes miljoona ihmistä surmattiin.
Kahdeksan naista eli 91 tuhon päivää kätkettyinä ahtaaseen kylpyhuoneeseen. Samanaikaisesti heidän perheensä teurastettiin ja heidän kotinsa ja omaisuutensa tuhottiin.
IMMACULÉE ILIBAGIZA oli yksi näistä kahdeksasta naisesta. Tämä on hänen kertomuksensa. Dokumentti uskon, toivon ja rakkauden voitosta. Siitä, miten Jumala ilmestyi Ruandan kansanmurhan keskellä.

 

23.00 €


Elämän paras aamu - Joel Osteen - Kuva ja sana

 

Elämän paras aamu - Joel Osteen - Kuva ja sana | lisätiedot
Tämän kirjan hartaustekstit on kirjoitettu innoittamaan palavaa rakkautta ja ylistystä Jumalan puoleen. Toivon, että lukija voi käyttää niitä - Raamatun ohessa - avaimina oviin, jotka johtavat täyteläisempään elämään.

 

15.00 €


Elämästä, uskosta, juoksun päättämisestä - Billy Graham - Kuva ja Sana

 

Elämästä, uskosta, juoksun päättämisestä - Billy Graham - Kuva ja Sana | lisätiedot
Vanheminen on ollut elämäni suurin yllätys. En olisi arvannut, mitä Jumalalla oli varattuna.
– BILLY GRAHAM, 94 VUOTTA

Billy Grahamin tuorein kirja on erilaisin kaikista. Kirjoittaessaan uskosta, elämästä ja juoksun päättämisestä Billy Graham käsittelee täysimittaisen ihmiselämän suurimpia kysymyksiä yhteydessä Raamatun perustotuuksiin. Jokainen ikäluokka löytää itsensä teoksesta. "Olet nuori tai vanha – olkoon elämäsi millaista tahansa – olet sitten alkumatkassa tai taivaan esikartanossa, osoitan sinulle, että Jumalalla on sinua varten elämä, jossa sinua ei jätetä yksin yhdenkään matkametrin vertaa", tekijä lupaa.

 

22.00 €


Elän Ihmeessä - Markku Koivisto - Kuva ja Sana

 

Elän Ihmeessä - Markku Koivisto - Kuva ja Sana | lisätiedot
"En usko Jeesukseen ennen kuin Hän tulee Hondalla minua vastaan!" Markku Koivisto, tuolloin pappi Alppilan seurakunnassa Helsingissä, sai nämä sanat vasten kasvojaan .Prätkänuori vaati todisteita Jeesuksen yliluonnollisesta todellisuudesta.

 

18.50 €


Ettemme menettäisi yhtäkään - Kuva ja Sana

 

Ettemme menettäisi yhtäkään - Kuva ja Sana | lisätiedot
Kolmekymmentä vuotta sitten NICKY CRUZ, menestysteoksen Juokse, poika, juokse kirjoittaja, varoitti kansakuntaa siitä, että ellei huume-epidemialle tehtäisi jotakin, ihmiset huomaisivat jonakin päivänä joutuneensa keskelle nuorisoväkivallan hyökyaaltoa.

Nickyn hirvittävästä ennustuksesta on nyt tullut synkkää todellisuutta. Tässä kirjassa kuvaillaan terävästi elämää kaupunkien kovilla kaduilla, jotka hautautuvat nuorisoväkivallan alle. Kirjassa tarjotaan myös toivoa ja toimintasuunnitelma, joka voi kääntää kokonaisen kansan kohtalon. Jeesuksen seurakunnan on aika astua esiin, kirjoittaa Cruz. Mikäli se niin tekee, tämä hyökyaalto voidaan pysäyttää alkulähteilleen.

 

23.00 €


Evankelistan testamentti - Kalevi Lehtinen ja Riku Rinne - Kuva ja Sana

 

Evankelistan testamentti - Kalevi Lehtinen ja Riku Rinne - Kuva ja Sana | lisätiedot
Tässä kirjassa tulevat esiin tekijöiden yhteiset näyt: Suomen ja koko maailman evankelioiminen ja siihen liittyvät mahdollisuutemme.

 

24.00 €


Golgatan Kautta Taivaallisiin - Hilja Aaltonen, Markku Koivisto - Kuva ja Sana

 

Golgatan Kautta Taivaallisiin - Hilja Aaltonen, Markku Koivisto - Kuva ja Sana | lisätiedot
Helatorstaina 2002 Nokian herätyksen juhlissa Pirkkahallissa mahdoton kävi mahdolliseksi. Hilja Aaltonen jaksoi paikalle ja puhui testamenttipuheensa tuhansille. Hengen sateen laskeutumisesta herätysjanoiseen Suomeen. Profeetallisen lupauksen ja pyhän haasteen otti vastaan kuin viestijuoksussa Markku Koivisto.

 

24.00 €


Helluntailainen - Petri Mäkilä - Kuva ja Sana

 

Helluntailainen - Petri Mäkilä - Kuva ja Sana | lisätiedot
Miten helluntailiike on ymmärtänyt Jumalan luomistyön ihmisen kohdalla? Mitä käsite Imago Dei, Jumalan kuva, tarkoittaa ja millainen on ihmisen olemus klassisen helluntailaisen ajattelun mukaan? Entäpä miten helluntailaisuus ymmärtää lankeemuksen ja sen seuraukset?

 

17.00 €


Helvetti - Francis Chan - Preston Sprinkle - Kuva ja Sana

 

Helvetti - Francis Chan - Preston Sprinkle - Kuva ja Sana | lisätiedot
Miten rakastava Jumala voisi lähettää ihmisiä helvettiin? Onko ihmisillä vielä kuolemansa jälkeen mahdollisuus uskoa Jeesukseen ja päästä taivaaseen?

Francis Chan ja Preston Sprinkle käsittelevät nöyrästi ja Jumalan Sanaa kunnioittaen niitä syvimpiä kysymyksiä, joita lukijalla on iankaikkisesta ihmiskohtalosta. He ovat kyselleet samoja kysymyksiä. Sinun tapaasi hekään eivät aina halua uskoa helvettiin. Mutta kuten he kirjoittavat: ”Meillä ei ole varaa olla väärässä tämän kysymyksen suhteen.”

Tämä ei ole kirja siitä, mitä kukakin asiasta sanoo. Se on kirja siitä, mitä Jumala sanoo.

Se ei ole kirja persoonattomista teologisista kysymyksistä tai pohdinnoista. Se on kirja ihmisistä, joita Jumala rakastaa.

Se ei ole kirja perusteluista, opista tai oikeassa olemisesta. Se on kirja Jumalan luonteesta.

 

21.00 €


Hengellä täytetty elämä - Jack W. Hayford & Sam Middlebrook - Kuva ja Sana

 

Hengellä täytetty elämä - Jack W. Hayford & Sam Middlebrook - Kuva ja Sana | lisätiedot
MIKÄ ON JUMALAN SANAN VOIMA * RAKKAUDEN TIENVIITAT * JUMALAN VAL-TAKUNTA SINUSSA * KRISTUKSEN TÄYTETTY TYÖ RAUHASI TAE * KASVAVA USKO * PERHE JA IHMISSUHTEET * YLISTYS JA HENGELLINEN SODANKÄYNTI * MAAILMAN ÄÄRET JA KUTSUMUKSESI * PYHÄN HENGEN KASTE JA ARMOLAHJAT * KRISTUKSEN TULEMUS JA PYYHITYT KYYNELEET

 

15.00 €


Hengen mies, voiman nainen - Harold R. Eberle - Kuva ja Sana

 

Hengen mies, voiman nainen - Harold R. Eberle - Kuva ja Sana | lisätiedot
Pyhän Hengen koko todellisuus sinussa.

Oletko tullut ajatelleeksi, että kristillisen kirkon ensimmäisen saarnan aiheena oli Pyhä Henki?
Ennen kuin väität toisin, tutustu aiheeseen. Luultavasti koet monia muitakin yllätyksiä alkaessasi Raamatun valossa tutkia totuutta apostolisen seurakunnan ja aikamme kristikunnan erilaisuuksista. Pietari julisti rohkeasti helluntaisanomaa kristikunnan ensimmäisessä saarnassa ja – näin kertoo historia – ”kun Pietari vielä näitä puhui, tuli Pyhä Henki kaikkien päälle, jotka puheen kuulivat” (Apt. 10:44). Apostolinen saarna on totuuden jylinää, jota taivaallinen salamanleimaus säestää. Onko näin tämän päivän hengellisyydessä?

 

7.50 €


Avainmedia lähetysjärjestö ry, Jäspilänkatu 2, 04250 Kerava, Finland
, sähköpostiosoite tilaus@netmission.fi
Viimeksi päivitetty 2014-03-04 10:23:48