OSTOSKORI
 
Netmission kauppa

Kirjat

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

1463 porrasta - Michael Hinqson - Kkjmk

 

1463 porrasta - Michael Hinqson - Kkjmk | lisätiedot
Näkevät voivat vain aavistella, miltä tuntuu olla sokea. Suljepa silmäsi vähäksi aikaa ja kävele talosi läpi. Kuvittele, että olet sokea. Kuvittele sitten, millaista olisi ollut olla opaskoira Rosellen kanssa työpaikalla, joka sijaitsee 78 kerrosta maanpinnan yläpuolella New Yorkin World Trade Centerin Kaksoistorneissa syyskuun 11. päivänä vuonna 2001.

 

25.00 €


180 asteen käännös - Carter Conlon - Kkjmk

 

180 asteen käännös - Carter Conlon - Kkjmk | lisätiedot
OLETKO VALMIS TULEMAAN RAVISTELLUKSI?

”Tunnen värähtelyä sydämessäni. Tunnen, että edessämme on todella vaikeita aikoja. Uskon, että elämme aikaa, jolloin Jumala armossaan valmistaa seurakuntaansa. Kaikki, mitä voidaan ravistella, tulee ravistelluksi, ja vain se, mikä on syntynyt ja ylläpidetään totuudesta käsin, jää jäljelle. Meidän tehtävämme ei ole olla huolissamme siitä, minä hetkenä se tapahtuu, vaan tehdä valmisteluja sydämessämme.”
-Carter Conlon

 

22.00 €


Azusa-kadun siunaus - Tom Welchel - Kkjkm

 

Azusa-kadun siunaus - Tom Welchel - Kkjkm | lisätiedot
OMISTETTU MAAILMAN NUORILLE!

Azusa-kadun kokemus oli yhtä paljon sitä, mitä Jumala teki teini-ikäisten ja nuorten välityksellä, kuin sitä mitä Hän teki johtajien kuten William Seymourin ja Frank Bartlemanin kautta.

Tämän kirjan kertomukset koskevat nuorten ihmisten tekemiä ihmeitä , heidän toimimistaan Jumalan lahjojen käyttäjinä ja Jumalan voiman todistajina. Ne ovat kertomuksia nuorista ihmisistä, jotka olivat oleellisena osana eräässä suurimmista Jumalan läsnäolon vuodatuksista ihmiskunnan historiassa.

Jos olet teini-ikäinen tai nuori henkilö, näiden kertomusten olisi tarkoitus innostaa ja rohkaista sinua. Jumala voi - ja haluaa - käyttää sinua nyt, ei vasta joskus tulevaisuudessa kun olet kasvanut aikuiseksi. Tässä kirjassa esitellään sinulle monia suuria kristitttyjä ihanista Azusa-kadun kokouksista, jotkja lähtivät julistamaan Jumalan sanomaa ja olivat Hänen käytössään valtavalla tavalla. Joitakin Jumala käytti jopa perustamaan suuria hengellisiä liikkeitä kuten Assemblies of God. Mutta ensin Jumala kosketti ja käytti heitä heidän ollessaan ainoastaan kaksi- ja kolmetoistavuotiaita. - Tom Welchel

 

18.00 €


Askel varjoihin - Rosemary Sookhdeo - Kkjmk

 

Askel varjoihin - Rosemary Sookhdeo - Kkjmk | lisätiedot
Miksi naiset kääntyvät islamiin?

Mistä johtuu, että joka vuosi tuhannet naiset, kristitytkin, kääntyvät islamiin? Mikä islamissa kiehtoo ja mitä me voimme asialle tehdä?

Tässä kirjassa astutaan monen muslimin kanssa avioituneen tai vakaumuksellisesta syystä islamiin kääntyneen naisen elämän kulissien taakse. Siinä analysoidaan heidän kohtaamiaan ongelmia ja vaikeuksia ja selvitetään, mitä noista päätöksistä pitkällä aikavälillä seuraa.

Jokaisen vanhemman, pastorin ja seurakunnan johtajan tulisi lukea tämä kirja. Se sopii annettavaksi niille, jotka aikovat avioitua muslimin kanssa tai kääntyä islamiin.

 

20.00 €


Dynaaminen elämä - Sunday Adelaja

 

Dynaaminen elämä - Sunday Adelaja | lisätiedot
Löydä avaimet maailmasi muuttamiseksi.

Vain kahdessatoista vuodessa Sunday Adelaja rakensi Euroopan suurimman evankelisen seurakunnan,monikulttuurisen palvelutyön,jossa on suuri joukko uskoon tulleita ja satoja kirkkorakennuksia ympäri maailmaa.Tämän nigerialaisen itseopitut ja vallankumoukselliset menetelmät seurakuntatyössä ovat tehneet dramaattisen vaikutuksen jälkikristillisen Euroopan politiikkaan ja kulttuuriin.Dynaaminen elämä,joka perustuu hänen elämäntarinaansa,antaa sinulle avaimet oman elämäsi,uskosi,seurakuntasi ja yhteisösi muuttamiseksi."Suosittelen tätä kirjaa kaikille ja uskon,että siitä tulee klassikko".Myles E.Monroe. Kirjassa on 187 sivua.

 

10.00 €
22.00 €


Ei enää maitoa - Daniel Del Vecchio - Kkjmk

 

Ei enää maitoa - Daniel Del Vecchio - Kkjmk | lisätiedot
Vahvaa ruokaa täysi-ikäisille.
Yritän tämän kirjan avulla painottaa Jumalan palvelijan kouluttautumisen tärkeyttä. Vaikka tapani kirjoittaa on yksinkertainen, tekstin sisältämät totuudet ovat syvällisiä. Jumalan palvelijan on välttämätöntä kouluttautua asenteensa puolesta. Mitä hyötyä on akateemisesta ja teologisesta koulutuksesta, jos sydämen asenne ei ole sama kuin mestarin? Herra kutsuu meitä: "Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne."(Matt. 11:29)

 

10.00 €
24.00 €


Ei ole väärin olla täysin selvinpäin - Carl-Gustaf Severin - Kkjmk

 

Ei ole väärin olla täysin selvinpäin - Carl-Gustaf Severin - Kkjmk | lisätiedot
Tahdotko todella alkoholin kuuluvan elämääsi? Onko syitä pidättäytyä kokonaan alkoholista ja elää täysin selvänä? Itsesi tähden? Toisten ihmisten tähden?

 

18.00 €


Elian päivät - Päivö T.Juntumaa - Kkjmk

 

Elian päivät - Päivö T.Juntumaa - Kkjmk | lisätiedot
Tuhansia vuosia sitten, profeetta Elian päivinä
Jumalan omaisuuskansa oli suistumassa tuhoon epäjumalan palveluksen tähden. Elian profetaalinen julistus ja palvelu toivat maalle ratkaisevan suunnanmuutoksen.

Yhdeksänsataa vuotta myöhemmin "toinen Elia", Johannes Kastaja, raivasi tietä Jumalan pojalle, Jeesukselle Kristukselle. Jeesus avasi ristinkuolemallaan ja ylösnousemuksellaan pelastuksen tien epäjumalanpalvelukseen hukkuvalle ihmiskunnalle.

Elian päivät palaavat vielä kerran, kun kaikkivaltias nostaa esille "kolmannen Elian" tämän aikakauden lopulla. Kristuksen seurakunta valmistaa Elian Hengessä ja voimassa Israelia ja maailmaa Jeesuksen paluuta varten. -P.T. Juntumaa

 

24.00 €


Elä ennen kuin kuolet - Daniel Kolenda - Kkjmk

 

Elä ennen kuin kuolet - Daniel Kolenda - Kkjmk | lisätiedot
Herää tuntemaan Jumalan tahto elämällesi!

Daniel Kolenda käsittelee niitä kysymyksiä, joita meillä kaikilla on etsiessämme tarkoitustamme.
Elämäsi on tarkoitettu muuttamaan maailmanhistoriaa.
Kaikki muu on vähemmän kuin se, mitä Jumalalla on sinulle.
– Banning Liebscher, johtaja, Jesus Culture


Tämä on ehdottomasti monipuolisin ja käytännöllisin Jumalan tahdon löytämistä käsittelevä kirja, johon olen koskaan törmännyt. Se on tupaten täynnä värikkäitä havaintoesimerkkejä Raamatusta ja kirjoittajan omasta kokemuksesta. Huomasin usein pysähtyväni miettimään tuoretta oivallusta tai haastetta yksi toisensa jälkeen.
– Pastori Wayne Hilsden, King of Kings Community Church, Jerusalem

 

24.00 €


Elä ennen kuin kuolet - Daniel KOlenda - Kkjmk

 

Elä ennen kuin kuolet - Daniel KOlenda - Kkjmk | lisätiedot
Herää tuntemaan Jumalan tahto elämällesi!

Daniel Kolenda käsittelee niitä kysymyksiä, joita meillä kaikilla on etsiessämme tarkoitustamme.
Elämäsi on tarkoitettu muuttamaan maailmanhistoriaa.
Kaikki muu on vähemmän kuin se, mitä Jumalalla on sinulle.
– Banning Liebscher, johtaja, Jesus Culture

 

24.00 €


Elä voitokkaasti keskellä vaarallista maailmaa - Gaukroger Stephen - Kkjmk

 

Elä voitokkaasti keskellä vaarallista maailmaa - Gaukroger Stephen - Kkjmk | lisätiedot
Kuinka sinun kannattaa elää, jos huomista ei ole?

Ensimmäinen Pietarin kirje kirjoitettiin Vähän-Aasian pohjoisosissa asuville ihmisille. He elivät vihamielisessä ympäristössä odottaen palkintoaan 'Jeesuksen Kristuksen ilmestyessä'.

Ympäröivä maailma järjesti kaikenlaisia vaikeuksia Kristuksen esimerkin mukaan eläville ihmisille, joten Pietari haluaa osoittaa heille perusteet siihen, kuinka he voivat elää Kristusta kunnioittaen kaikista vastustuksista huolimatta.

 

6.00 €
18.00 €


Elämä Jumalan Rakkaudessa - Hannah Whitall-Smith - Kkjmk

 

Elämä Jumalan Rakkaudessa - Hannah Whitall-Smith - Kkjmk | lisätiedot
OLET VÄSYNYT KAIKKEEN. ELÄT HUOLTEN TÄYTTÄMÄSSÄ MAAILMASSA.

Joka päivä näet ihmisten kohtaavan tuskaa, vaikeuksia ja koetuksia. Kodittomat kamppailevat, kuolleisuusluvut nousevat ja päivittäin koet pelkoa median välittämien sota- ja terrorismiuutisten johdosta. Tuska ja pelko ryöstäytyvät valloilleen.

 

10.00 €
22.00 €


Elävän veden virrat - Kristian Sand - Kkjmk

 

Elävän veden virrat - Kristian Sand - Kkjmk | lisätiedot
Profetaallinen opaskirja yhdeksästä armolahjasta Sanan palvelijoille ja kristityille. Kultaisia lauseita tästä kirjasta: Oletko koskaan huomannut, kuinka myönteisesti Uusi Testamentti puhuu profetian lahjasta seurakunnissa? 1.Kor.14 sanoo neljässä kohdassa, että "kaikki uskovat voivat profetoida". Ennen kuin voimme odottaa elävää yhteyttä ja armolahjojen toimimista Kristuksen ruumiissa, meidän johtajien on opittava muovaamaan tämä yhteys, aivan kuten Jerusalemin johtajat tekivät. Ruumis on kuin armeija tai yhteiskunta: sillä on paljon eilaisia kykyjä ja se voi toimia monin eri tavoin. Näin on myös Kristuksen ruumiissa. Kirjassa on n.320 sivua.

 

10.00 €
24.00 €


Esikuvat puhuvat - J.G. Kargel - Kkjmk

 

Esikuvat puhuvat - J.G. Kargel - Kkjmk | lisätiedot
Tunnettun ja arvostetun julistajan opetusta, aiheena Kristus vanhassa testamentissa. 286 s

 

15.00 €


Esirukous ja rukoustaakka - Michael Kimuli - Kkjmk

 

Esirukous ja rukoustaakka - Michael Kimuli - Kkjmk | lisätiedot
Esirukoilija on Jumalan ja ihmisten välissä; ihmisten, joilla on ongelmia, mutta jotka eivät lähesty Jumalaa. Jeesus oli ihmisten puolestapuhuja ja esirukoilija. Esirukous on rukousta, jota rukoilemme muiden puolesta – ihmisten, seurakuntien ja kansojen. Tämä palvelustehtävä on avoin kaikille uskoville. Monet ihmiset ovat taipuvaisia ajattelemaan esirukouksen koskevan vain määrättyä ihmisryhmää, kuten pastoreita, evankelistoja, opettajia tai näkevät sen yleensäkin hyvin vaikeana asiana. On totta, että emme voi rukoilla, ellei Pyhä Henki ilmaise meille, mitä meidän tulisi rukoilla tai vahvista meitä asioissa, joissa olemme heikkoja. Esirukous on palvelutehtävä, josta jokaisen tulisi iloita.

 

15.00 €


Helmiä arjesta - Sointu Thakur - Kkjmk

 

Helmiä arjesta - Sointu Thakur - Kkjmk | lisätiedot
Soinnun kolmas kirja: Helmiä arjesta, on vakavaa puhetta suoraan Isän sydämeltä. Kirja koostuu pienistä tapahtumista, joissa Jumala on väkevästi läsnä. Tositarinoiden välityksellä tutustumme Herraan, jolle mikään ei ole mahdotonta. Kirja rohkaisee ja lohduttaa, mutta myös ojentaa ja ravistelee meitä.

 

10.00 €
20.00 €


Helvetin varjelluin salaisuus - Ray Comfort - Kkjmk

 

Helvetin varjelluin salaisuus - Ray Comfort - Kkjmk | lisätiedot
David Wilkerson tästä kirjasta:
Haluat soittaa tämän sanoman yhä uudelleen, kunnes ymmärrät sen! Miten monta sielua olet voittanut Kristukselle? Miten monet vaeltavat edelleen Herran yhteydessä?
Kaikki? Jotkut? Muutama?

Tosiasiat ovat seuraavat:
- Evankelioinnissa menestytään huonommin
kuin koskaan ennen.
- Saamme aikaan enemmänm luopioita kuin
aidosti uskoon tulleita
- Luopuvien määrä - suurista kokoussarjoista
80 ja 90 prosentin välillä.

Miksi niin monet ei-uskovat kääntyvät pois evankeliumin sanomasta?

Eikö Raamattu kerro meille, miten johtaa syntisiä aitoon parannukseen? Jos niin on, mikä meiltä on jäänyt huomaamatta? Vastaus voi yllättää sinut.

 

22.00 €


Hengellinen auktoriteetti - Watchman Nee - Kkjmk

 

Hengellinen auktoriteetti - Watchman Nee - Kkjmk | lisätiedot
- Jumalan palvelijoina auktoriteetti on ensimmäinen asia, joka meidän tulisi kohdata. Ennen kuin voimme tehdä työtä Jumalalle, Hänen arvovaltansa on syöstävä meidät vallasta...... Kun opimme, kenelle meidän tulee olla alamaisia, löydämme luonnostaan paikkamme Kristuksen ruumiissa...

 

10.00 €
20.00 €


Hengellinen ihminen osa 1 - Watchman Nee - Kkjmk

 

Hengellinen ihminen osa 1 - Watchman Nee - Kkjmk | lisätiedot
Hengellinen ihminen on Watchman Neen pääteos, ainut kirja minkä hän itse on kirjoittanut. Kirja ilmestyy suomeksi kolmessa osassa. Kirjoittaja sanoo itse tästä kirjasta: "Haluan lukijoideni ymmärtävän täysin, ettei tätä teosta tule missään tapauksessa ymmärtää hengellisen elämän ja sodankäynnin teoreettiseksi tutkielmaksi. Voin itse todistaa oppineeni nämä totuudet monien kärsimyksien, koettelemuksien ja epäonnistumisten kautta. Voi melkein sanoa, että jokainen näistä opetuksista on poltinraudalla merkitty. Näitä sanoja ei myöskään käytetä kevyesti, ne tulevat syvältä sydämestä. Jumala tietää, mistä nämä totuudet ovat todella lähtöisin."

 

10.00 €
20.00 €


Hengellinen ihminen osa 2 - Watchman Nee - Kkjmk

 

Hengellinen ihminen osa 2 - Watchman Nee - Kkjmk | lisätiedot
Odotettu jatko-osa Watchman Neen pääteokseen.

 

10.00 €
20.00 €


Avainmedia lähetysjärjestö ry, Jäspilänkatu 2, 04250 Kerava, Finland
, sähköpostiosoite tilaus@netmission.fi
Viimeksi päivitetty 2014-03-04 10:23:48