Mika Matinlassi - ”Taivaan ovet avautuvat vain Jeesuksen kautta”

Kun Mika Matinlassi oli nuori, häneltä kuoli tuttava. Mika rukoili, että Jumala ottaisi tuttavan Taivaan kotiin. Kun hän meni nukkumaan, Jumala näytti hänelle rukousvastauksena, mitä on kuoleman rajan takana. Jumala näytti, ettei tuttava, jonka puolesta Mika rukoili, mennyt Taivaan kotiin, vaan toiseen paikkaan, josta Raamattu varoittaa.
Mika Matinlassille Taivaan ovet avautuivat Jeesuksen kautta
Kymmenen vuoden kuluttua kuoli toinen tuttava ja Mika rukoili jälleen saman rukouksen. Jumala näytti hänelle samat asiat kuin aiemmin kuolleen tuttavan kohdalla.

– Ihmettelin pitkään, mitä tämä kaikki tarkoittaa. Raamatun kautta opin ymmärtämään jälkeenpäin, etteivät tuttavani olleet koskaan tehneet uskonratkaisua, eivätkä voineet syntisinä tilintekijöinä olla perillisinä omasta taivasosuudesta. Jumala alkoi näin armossaan ja rakkaudessaan vetää minuakin uskontielle.

Mika oli kuullut uskonasioista jo peruskoulussa. Myöhemmin hän kuuli niistä vielä lisää vaimonsa äidiltä ja löysi internetistä materiaalia. Hän tutustui kristilliseen kirjaan, jossa kerrottiin, kuinka huolestuttavaan suuntaan maailma on menossa ja miten Raamattu varoittaa tästä jo etukäteen. Kirjan lopussa oli rukous, jonka Mika rukoili ennen nukkumaanmenoaan. Hän pyysi syntejään anteeksi ja antoi elämänsä valtakirjan Jeesukselle.

– Raamattu sanoo, että lähesty Jumalaa, niin Hän lähestyy sinua. Sain selkeän rukousvastauksen ilmestyksenä välittömästi rukouksen jälkeen. Kaikki muuttui ensin mustaksi, ja näin ison fosforinvihreän ristin. Tämän jälkeen näin pitkät hohtavat vihreät kettingit. Pian jokainen kettingin lenkki räjähti pieniksi palasiksi. Sain anteeksi kaikki synnit, jotka erottivat minut Jumalasta, ja sain uudestisyntyä Jumalan lapseksi.

Mika kertoo, että hän ajatteli aiemmin, että kaikki menevät taivaaseen. Mutta se on sielunvihollisen valhe.
– Raamattu opettaa, ettei kukaan tule Isän luokse taivaaseen Jeesuksen ohi. Ihmisen tulisi kohdata Jeesus Kristus Herrana ja Vapahtajana. Tämän jälkeen taivaan ovet ja portit aukeavat. Syntielämästä tulee myös tehdä parannus.

– Jeesus Kristus on vienyt minut pimeydestä valkeuteen ja Saatanan vallasta Jumalan luokse. Hän on parantanut minut työuupumuksesta sekä vapauttanut alkoholin ja kahvin orjuudesta. Nyt minulla on elämässäni uusi suunta sekä ilo ja rauha. On varmasti niin kuin on kirjoitettu, että meidän tulee mennä Jumalan valtakuntaan monen ahdistuksen kautta. Mutta Jeesus antaa ihmiselle voiman kulkea tässäkin pimeässä maailmanajassa.