Askeleet Jumalan luokse

Jumala haluaa olla yhteydessä sinuun
1

Jumala on olemassa, hän on todellinen ja rakastaa sinua äärettömän paljon

Jumala on todellinen – Hän haluaa olla yhteydessä sinuun jokapäiväisessä elämässä. Hän rakastaa jokaista luomaansa ihmistä eikä halua olla erossa kenestäkään.

2

Olemme jokainen tehneet syntiä ja se pitää meidät erossa Jumalasta

Jokainen meistä on tehnyt vääriä asioita elämässä, ja sitä kutsutaan synniksi. Synti rikkoo meidän yhteytemme rakastavaan Jumalaan ja siksi olemme erossa Jumalasta.

3

Jeesus tuli sovittamaan syntimme, että voisimme olla yhteydessä Häneen

Jumala lähetti ainoan poikansa Jeesuksen kuolemaan syntiemme vuoksi ja sovittamaan ne, että me voisimme saada synnit anteeksi ja päästä takaisin Jumalan yhteyteen.

4

Meidän tulee vastaanottaa Jeesuksen sovitustyö elämäämme

Voidaksemme saada syntimme anteeksi meidän tulee vastaanottaa Jeesus elämämme hallitsijaksi ja ottaa vastaan Hänen tarjoamansa sovitus.

Harry Wallin – ”Pohjalainen tarina”

Harry Wallinin tarina on tyypillinen pohjalainen tarina. Harryn koti oli Seinäjoella. Isä, äiti, veli ja hän kävi kirkossa ja osallistui myös Seinäjoen seurakunnan lapsi- ja nuorisotoimintaan, poikakerhoihin ja leireihin. Aikuistuttuaan Harry lähti veturinkuljettajauralle Hyvinkäälle, Kouvolaan ja Tampereelle, avioitui ja sai kolme lasta ja yhdeksän lastenlasta.

Lue lisää

Asser Lindgren – ”Elämä ei tuntunut elämisen arvoiselta”

Asser yritti täyttää sydämessään olevaa tyhjää kohtaa erilaisilla asioilla. Elämä ei tuntunut elämisen arvoiselta. Asser käytti alkoholia 15-vuotiaasta lähtien kunnes tuli uskoon. – Olin sekakäyttäjä, käytin alkoholia ja tabletteja. Tulin lopulta siihen pisteeseen, että olin kyllästynyt elämääni.

Lue lisää

Roni Lempiäinen – ”Jeesus käänsi asiani ylösalaisin”

Roni Lempiäinen, 29, tuli uskoon seitsemän vuotta sitten. – Minulla oli tavallinen, rakastava perhe, jota varjosti se, että isälläni oli alkoholiongelma. Mutta sanoisin, että minulla oli ihan hyvä lapsuus. – Kun vanhempani erosivat, minulta katosi terve vanhempien kunnioitus. En enää välittänyt kotiintuloajoista tai muistakaan perusasioista. Rupesin liikkumaan väärissä porukoissa.

Lue lisää
Loading

Ääniraamattu – kuuntele

Etsitkö uutta kotiasi?

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.